Sonja van der Linden
Paragnoste
Intuïtieve ontwikkeling
Vervolg Intuïtieve ontwikkeling
Pendelen
Kennismaken met je Gidsen
Verwerkingsrituelen
Het Snoer van Atlantis
Dromen
Het kind in uzelf
Home
Over mij
Cursus en workshop aanbod
Contact
Site Map
Kennismaken met je Gidsen

Kennismaken met je Gidsen, helpers, je hoger zelf


Dit is een tweedaagse workshop dat in 1 weekend wordt gegeven


Heb je het gevoel dat je geholpen wordt of een bepaalde ingeving zo maar krijgt of juist helemaal niet, dan is dit de mogelijkheid om beter naar je gevoel, je intuïtie of beter weten te luisteren, zodat er een beter contact ontstaat tussen jou en je gids, helpers en helder weten.

Intuïtie is weten zonder na te denken. Intuïtie heeft met je eigen geestelijke groei te maken. Je eigen innerlijk en zielservaringen. Je innerlijk dat is opgebouwd en samengesteld uit ervaringen van je huidige leven en je voorgaande levens. Je kunt intuïtie ook zien als een soort antenne van je eigen persoonlijkheid. Een soort radar waar je van op aan kunt, mits je geleerd hebt er naar te luisteren.

Ben je nieuwsgierig of spreekt je dit aan om er meer vanaf te weten, dan is dit iets voor jou. Door oefeningen via meditatie en naar je gevoel leren luisteren kunnen we ons afstemmen op de energieën van onze helpers of gidsen, zodat we leren beter te luisteren naar ons gevoel en daardoor beter leren luisteren wat er om ons heen gebeurt.HomeOver mijCursus en workshop aanbodContactSite Map